Vacature secretariaat & front-office

Ben jij het toegankelijke aanspreekpunt voor onze klanten?

Wij zoeken een collega secretariaat & front office (24-36 uur per week)

De zorgverzekeringswet lijkt zo vanzelfsprekend. Misschien zelfs een tikkeltje saai. Totdat het mis gaat! Want als je toegang tot zorg onder druk staat, kan dat grote gevolgen hebben. Het SKGZ-team zet zich met hart en ziel in om die problemen vóór te zijn. Zo maken we dagelijks voor veel mensen het verschil.

Ons team van het secretariaat & front-office is daarbij het eerste aanspreekpunt. Divers in leeftijd en achtergrond, maar allemaal uit hetzelfde hout gesneden. Collega Bianca zegt hierover: ‘We hebben een dienstverlenende, hands-on instelling en willen doen wat helpt. Samen zorgen we ervoor dat alles op rolletjes loopt. Dat geeft veel energie en voldoening!’

Wil jij ook zo’n betekenisvolle baan? Lees dan verder.

Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt

Vragen beantwoorden, gasten ontvangen, knelpunten signaleren en processen verbeteren; jouw werkdag is altijd afwisselend. Samen met de rest van het team zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Contact met verzekerden die vragen hebben over hun zorgverzekering of die ‘gedoe’ ervaren met hun zorgverzekeraar
 • Dossiers compleet maken voor het Ombudsteam en voor de Geschillencommissie
 • Contact met de Ombudsman Zorgverzekeringen en de Geschillencommissie over lopende zaken
 • Zorgvuldige administratie van binnengekomen klachten en signalen
 • Inplannen hoorzittingen, zittingstukken verspreiden, bindende adviezen verzenden
 • Een warme ontvangst van externe gasten
 • Knelpunten in de interne én externe klantreis signaleren en verbetervoorstellen doen om deze knelpunten op te lossen
 • Diverse secretariële en facilitaire werkzaamheden

Dit krijg je van ons

Naast persoonlijke ontwikkeling en een fijne werkomgeving met korte lijnen en een informele werksfeer, bieden we een mooi salaris. Variërend van € 2.428 tot € 3.166 bij een 36-urige werkweek, en een dienstverband voor bepaalde tijd met de intentie tot verlenging. Bovendien ontvang je een reiskostenvergoeding of NS Businesskaart, een bijdrage in de zorgverzekering en een 13e  maand. Je kunt, in overleg, zowel op kantoor in Zeist werken als vanuit huis. Wij zorgen voor een goede inrichting van je thuiswerkplek.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau en bent maatschappelijk betrokken. Een sociaal juridische en/of maatschappelijke achtergrond is een pré
 • Je vindt het geen probleem om op vrijdag te werken
 • Je houdt van afwisseling en vindt het leuk om te schakelen tussen verschillende werkzaamheden
 • Je wilt samen met je collega’s van het secretariaat bijdragen aan een toegankelijke en laagdrempelige organisatie

Laten we kennis maken!

Als deze vacature je aanspreekt, stuur dan een mail naar sollicitaties@skgz.nl voor een kennismaking met Brenda of een van onze andere collega’s. Als je er al van overtuigd bent dat deze baan perfect bij je past, stuur dan direct een mail met je korte motivatie en cv naar hetzelfde adres. Hopelijk tot snel!

Over de SKGZ

Iedereen heeft recht op even goede toegang tot zorg. Daar moeten we op kunnen vertrouwen, nu en in de toekomst. Wij zijn er voor iedereen met een vraag of klacht over de zorgverzekering. De Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ) helpt consumenten en verzekeraars op weg. Dit doen wij door voorlichting, bemiddeling door de Ombudsman en geschilbeslechting door de Geschillencommissie.

Samen met onder andere patiëntenorganisaties, verzekeraars en het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport, zetten we ons in om het zorgverzekeringsstelsel te verbeteren. Wij zijn de ogen en oren van het zorgverzekeringsstelsel. Wil je meer weten over werken bij de SKGZ? Lees dan het verhaal van Bianca en onze andere collega’s.

We hebben geen behoefte aan acquisitie naar aanleiding van deze vacature. Echt niet!

Plaatsingsdatum vacature 19 december 2023