Vacature dossierbehandelaar geschilteam

Ben jij de dossierbehandelaar voor ons geschilteam?

De SKGZ (Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen) is er voor consumenten en zorgverzekeraars.

Soms hebben consument en zorgverzekeraar een verschil van mening. Komen zij er samen niet uit? Dan kan de SKGZ ze op weg helpen. Dit doen wij door voorlichting, bemiddeling en geschilbeslechting. Vaak probeert eerst onze Ombudsman een oplossing te vinden. Lukt dit niet? Dan kan onze Geschillencommissie Zorgverzekeringen een uitspraak doen. Deze commissie is een makkelijk alternatief voor een rechter. Alle zorgverzekeraars zijn bij ons aangesloten. De SKGZ is door de overheid aangewezen als officiële geschilleninstantie voor de zorgverzekeringen.

De SKGZ helpt ook het zorgverzekeringsstelsel te verbeteren. Wij laten zien tegen welke problemen verzekerden en verzekeraars aanlopen. Met onze inzichten kunnen zorgverzekeraars, cliëntenorganisaties, overheid en toezichthouders het zorgverzekeringsstelsel verbeteren.

Wat ga je doen?

  • Je bestudeert en maakt een dossier compleet dat binnenkomt bij de Geschillencommissie Zorgverzekeringen. Hiervoor heb je contact met de verzekerde, maar ook met de zorgverzekeraar en bijvoorbeeld het Zorginstituut.
  • Je maakt een analyse aan de hand van relevante wet- en regelgeving en jurisprudentie. Aan de hand van deze analyse stel je een concept bindend advies op.
  • Je neemt deel aan de hoorzittingen van de Geschillencommissie (op woensdagen) en maakt hiervan een zittingsverslag.
  • Je houdt je kennis op peil door onder meer het bestuderen van vakliteratuur, contacten met collega’s en het bezoeken van congressen.

Wat bieden we?

  • Een werkplek waar je de mogelijkheid hebt om je kennis en vaardigheden te verdiepen en te ontwikkelen.
  • Een ambitieuze organisatie in verandering met hulpvaardige en betrokken collega’s.
  • Een salaris vanaf € 3.310 tot maximaal € 5.158 (bij 36 u/w) en een dienstverband voor bepaalde tijd, met intentie tot verlenging.
  • Reiskostenvergoeding of NS Businesskaart, een bijdrage in de zorgverzekering, een 13e maand en de mogelijkheid deel te nemen aan bedrijfsfitness, de mogelijkheid om te werken op ons prettige kantoor in Zeist én een goed ingerichte thuiswerkplek met laptop en telefoon.

Wat verwachten we?
Je hebt een afgeronde juridische opleiding op wo-niveau. Je werkt graag samen, maar durft zelfstandig beslissingen te nemen. Je communiceert makkelijk en je kunt ingewikkelde wet- en regelgeving begrijpelijk maken voor iedereen. Samen met je collega’s van het geschilteam lever je een bijdrage aan een toegankelijke en laagdrempelige organisatie.

Interesse?
Wil je meer weten over de werkzaamheden en of deze bij je passen? Stuur dan een mail naar sollicitaties@skgz.nl. Een collega van het geschilteam neemt contact met je op. Bel je liever zelf? Dan kun je contact opnemen met Robert Jan op 088 900 69 41, hij is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 16:00 uur.

Weet je al dat deze baan helemaal bij je past? Stuur dan een mail met een korte motivatie en je cv naar sollicitaties@skgz.nl.
We ontvangen je reactie graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk 15 december 2022.

We hebben geen behoefte aan acquisitie naar aanleiding van deze vacature. Echt niet!