Vacature communicatieadviseur

Ben jij de communicatieadviseur die onze zichtbaarheid vergroot?

Iedereen heeft recht op even goede toegang tot zorg. Daar moeten we op kunnen vertrouwen, nu en in de toekomst. Wij zijn er voor iedereen met een vraag of klacht over de zorgverzekering. De Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ) helpt consumenten en verzekeraars op weg. Dit doen wij door voorlichting, bemiddeling door de Ombudsman en geschilbeslechting door de Geschillencommissie.

Bij ons zijn de lijnen kort en is de sfeer informeel. Samen met onder andere patiëntenorganisaties, verzekeraars en het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport, zetten we ons in om het zorgverzekeringsstelsel te verbeteren. Wij zijn de ogen en oren van het zorgverzekeringsstelsel. Wij zoeken een:

 

Communicatieadviseur (32-36 u/w)

 

Wat ga je doen?
Het is een hands on communicatiefunctie met veel vrijheid voor je eigen invulling. De komende periode ligt de focus op de volgende taken:

  • Op basis van eerdere adviezen ontwikkel je een plan voor onze positionering en het reputatiemanagement. Dit doe je samen met het MT en je collega communicatieadviseur.
  • Je draagt bij aan een toegankelijke dienstverlening, voor iedereen! Ook voor mensen die op dit moment de weg naar onze dienstverlening niet kunnen vinden.
  • Je benadert de media pro actief en bent het eerste aanspreekpunt voor de pers.
  • Daarnaast stuur je externe bureaus aan (vormgever, webbouwer en Google Ads specialist) en ben je verantwoordelijk voor onze website, uitingen en het organiseren van events.

Wat bieden we?

 • Een fijne werkplek in het centrum van Zeist waar je de mogelijkheid hebt om je kennis en vaardigheden te verdiepen en te ontwikkelen.
 • Een functie met veel ruimte en verantwoordelijkheid in een ambitieuze, maatschappelijk relevante organisatie met hulpvaardige en betrokken collega’s.
 • Een salaris vanaf € 3.310 tot maximaal € 5.158 (bij 36 u/w) en een dienstverband voor bepaalde tijd, met de intentie tot verlenging.
 • Reiskostenvergoeding of NS Businesskaart, een bijdrage in de zorgverzekering, een 13e maand en de mogelijkheid deel te nemen aan bedrijfsfitness. De mogelijkheid om te werken op ons prettige kantoor in Zeist én een goed ingerichte thuiswerkplek.

Wat verwachten we?
Je hebt HBO/WO werk en denkniveau met relevante werkervaring. Ervaring met positionering en met name met woordvoering is gewenst. Je onderbouwt je plannen goed en bent hierdoor in staat mensen enthousiast te maken. Je bent initiatiefrijk en pioniert graag. Jij gaat de strategie uitzetten en uitvoeren.

Interesse?
Voor deze vacature hanteren we geen sluitingsdatum. Zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature. Heb je interesse? Wacht dan niet langer en reageer snel!

Wil je graag meer weten over de werkzaamheden en of deze bij je passen? Stuur dan een mail naar sollicitaties@skgz.nl. Een collega neemt contact met je op. Bel je liever zelf? Dan kun je contact opnemen met Theunis Schaafstra (directeur) op 06 434 35 339 of met Liesbeth Boon (communicatieadviseur) op 06 285 77 163.

Weet je al dat deze baan helemaal bij je past? Stuur dan een mail met een korte motivatie en je cv naar sollicitaties@skgz.nl.

 

We hebben geen behoefte aan acquisitie naar aanleiding van deze vacature. Echt niet!

Plaatsingsdatum vacature 27 maart 2023