Vacature managementassistent in Zeist

Ben jij de managementassistent die als spin in het web het overzicht bewaart?

Iedereen heeft recht op even goede toegang tot zorg. Daar moeten we op kunnen vertrouwen, nu en in de toekomst. Wij zijn er voor iedereen met een vraag of klacht over de zorgverzekering. De Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ) helpt consumenten en verzekeraars op weg. Dit doen wij door voorlichting, bemiddeling door de Ombudsman en geschilbeslechting door de Geschillencommissie.

Bij ons zijn de lijnen kort en is de sfeer informeel. Samen met onder andere patiëntenorganisaties, verzekeraars en het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport, zetten we ons in om het zorgverzekeringsstelsel te verbeteren. Wij zijn de ogen en oren van het zorgverzekeringsstelsel.

Wat ga je doen?
De SKGZ werkt met veel partijen samen om het stelsel te verbeteren. De directeur van de SKGZ en de Ombudsman Zorgverzekeringen vormen samen met de directiesecretaris en relatiebeheerder de verbindende schakel met deze stakeholders.
Jij ondersteunt hen op secretarieel, administratief en organisatorisch gebied. Je weet wat er speelt, houdt overzicht, en bewaakt acties. Je bent kortom de spil van het (relatie)management die ook het relatiemanagement systeem up to date houdt en ondersteunt bij mailingen en events.
Het aantal uren per week wordt in overleg vastgesteld, met wel een minimum van 20 uur per week. Het gaat om een nieuwe functie. Er is dus veel ruimte om hier samen met de directeur invulling aan te geven.

Wat bieden we?

  • Een fijne werkplek in het centrum van Zeist waar je de mogelijkheid hebt om je kennis en vaardigheden te verdiepen en te ontwikkelen.
  • Veel ruimte voor eigen invulling van je werkzaamheden. Zowel qua werk-privébalans als inhoudelijk.
  • Een ambitieuze maatschappelijk relevante organisatie in verandering met hulpvaardige en betrokken collega’s.
  • Een salaris vanaf € 2.763 tot maximaal € 3.847 (bij 36 u/w) en een dienstverband voor bepaalde tijd, met intentie tot verlenging.
  • Reiskostenvergoeding of NS Businesskaart, een bijdrage in de zorgverzekering, een 13e maand en de mogelijkheid deel te nemen aan bedrijfsfitness. De mogelijkheid om te werken op ons prettige kantoor in Zeist én een goed ingerichte thuiswerkplek.

Wat verwachten we?
Een doortastend, stevig persoon met bij voorkeur enige jaren werkervaring. Je kunt goed overzicht houden, bent proactief, communicatief vaardig en ook flexibel. Je neemt zelf het initiatief om deze nieuwe functie vorm te geven.

Interesse?
Voor deze vacature hanteren we geen sluitingsdatum. Zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature. Heb je interesse? Wacht dan niet langer en reageer snel!

Wil je meer weten over de werkzaamheden en of deze bij je passen? Stuur dan een mail naar sollicitaties@skgz.nl. Een collega neemt dan contact met je op.

Weet je al dat deze baan helemaal bij je past? Stuur dan een mail met een korte motivatie en je cv naar sollicitaties@skgz.nl.

We hebben geen behoefte aan acquisitie naar aanleiding van deze vacature. Echt niet!

Plaatsingsdatum vacature 24 april 2023